Majstor Bob je preduzeće, odnosno udruženje zanatlija koje se bavi proizvodnjom i opremanjem dečijih igraonica, rođendaonica, vrtića... kako unutrašnjeg tako i vanjskog prostora. Materijali i gotovi elementi su isključivo domaćeg porekla i poseduju svu dokumentaciju što se tiče sertifikata, garancije i roka upotrebe.

 

  • Dajemo kompletna rešenja, a i radimo po sistemu ključ u ruke.

 

Non-stop imamo nove ideje i nove elemente, jer se stalno konsultujemo sa našim mališanima, i pratimo njihove želje i zahteve. Ipak su nam oni najvažniji klijenti!

 

U našoj proizvodnji možete naći širok asortiman proizvoda i naravno, sve na jednom mestu što je potrebno za opremanje objekata.

Tim pravih stručnjaka (stolar, bravar, tapetar, užar, šnajder) uz pomoć arhitekte-dizajnera iskoristiće svaki, pa i najmanji kutak u Vašem prostoru. Po Vašim željama, a našim idejama u mogućnosti smo da pružimo maksimalno zadovoljstvo Vašim mališanima! Uz najzanimljivije igre, prepreke, sprave, tobogane, tramboline, viseće mostove, mreže i zidove za penjanje, i još mnogo toga garantujemo Vašim klincima da će se izuzetno lepo zabaviti, ali i razviti smisao za sport, motoriku i drugarstvo. Naše igraonice daju mogućnost svakom mališanu da od ulaska, uz pomoć mašte, prolazeći kroz sve nivoe, započnu uvek novu avanturu i osmisle u sebi novu priču želeči da što duže traje i što pre opet da se vrate.

 

Garanciju našeg kvaliteta potvrđuju zadovoljni klijenti širom Srbije i regiona, počev od Beograda, Niša, Pirota,

Zrenjanina, Negotina, Pazove, Sarajeva, Brčkog, Banja Luke, Podgorice, Kotora, Budve, Nikšića, ...

ODLUCITE SE

ZA NAS

Najoriginalnija i jedinstvena rešenja naćićete kod nas, jer mi nikad ne pravimo dve iste igraonice, svaka je posebna priča za sebe!

I što je najvažnije ne postoji ništa od kineskog materijala u našoj proizvodnji.

Lavirinti i kavezi su jedan od osnovnih delova igraonice. Mi ih radimo na dva, tri, četiri, pa čak i pet spratova! Od njih zavisi maltene cela priča igraonice. U zavisnosti od želje klijenta, lavirinti mogu biti u stilu dvoraca, utvrđenja, brodova, svemira, džungle, vodenog sveta,...

 

Naravno, bezbednost je na prvom mestu, zato smo se potrudili da nigde nema oštih ivica, tvrde podloge i nijedna prepreka nije veća od 40cm što znači da klinci uzrasta 4-13 godina podjednako mogu da ih koriste. Lavirinti su iz montažnih segmenata koji se lako montiraju i demontiraju, a po potrebi i nadograđuju.

 

Jedino kod nas možete sami da birate kompletan sadržaj (tobogane, mostove, tunele, ljuljaške, valjke,...) Trenutno u ponudi imamo tobogane sa jednom i dve staze, spiralni tobogan, a naročito smo ponosni na beskonačni tobogan čiju dužinu vi birate.

 

Tramboline su uvek interesantne. Imamo ih u više oblika i dimenzija, i svaka ima svoj atest. Mogu da se ugrađuju po želji, a mogu i da budu zasebne. Zidovi i stene za penjanje su najinteresantniji deo igraonice! Obično se radi u sklopu objekta, ali može da bude i priča za sebe. Za najmlađe ih pravimo do visine od 2,5m zbog bezbednosti, a možemo da konstruišemo i veće, ali je tu neophodno prisustvo stručnog lica prilikom upotrebe.

 

Bazeni su namenjeni najmlađoj deci i u njima se na jednom mestu nalazi sve što je potrebno za dete uzrasta 2-3 godine: loptice, kućice, ljuljaške,...

Mastor Bob se bavi proizvodnjom, prodajom i montažom dečijih igraonica kako unutrašnjih tako i spoljašnjih - odnosno

dečijih igrališta . Kod nas ćete naći SVE NA JEDNOM MESTU što je potrebno za opremanje jednog dečijeg carstva.

Opremanje dečijih igralištaje specifičan posao i zato se trudimo da ga radimo sa ljubavlju i maštom, i stalno izmišljamo i

konstruišemo nove objekte za dečija igrališta i tobogane.

 

Dečije igralište mora da bude poseban svet za najmlađe, i to je najveći razlog što upotrebljavamo posebne materijale i 3D elemente koji su namenjeni za spoljašnja igrališta.

 

Spoljne igraonice su priča za sebe, jer su mogućnosti ogromne i naša mašta i ideje mogu da dođu do izražaja! Nemamo serijsku proizvodnju pa je tako i svaka igraonica drugačija. Postavljamo ih u parkovima, vrtićima, tržnim centrima, benzinskim pumpama,

a ima ih i u privatnim režijama.

Garantujemo visecasovnu zabavu malisana.

Podaci firme:

Naziv preduzeca: Majstor Bob D.O.O.

Adresa: Mirijevsko Brdo 52m, Beograd

PIB: ‎‎108020626

Naslovna

Drustvene mreze:

O nama

Igraonice

Reference

Kontakt

© 2017. MajstorBob igraonice - Sva prava zadrzana.

Dizajn: Kojin Digital